Aquest any la jornada serà online i gratuïta

Inscripcions tancades.

Comitè d'expertesa

Després de la I Jornada de Serveis Socials de les terres de Lleida, i valorada la bona acceptació i participació, l’equip de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera vam valorar l’oportunitat de seguir treballant en aquesta direcció i entomar la iniciativa de seguir oferint aquest espai de formació i reflexió als i les professionals de l’àmbit dels serveis socials per tal de donar, compartir i descobrir noves eines i estratègies a l’hora de dur a terme la nostra tasca.

Amb l’objectiu d’anar més enllà la comissió organitzadora hem cregut oportú i necessari buscar un comitè d’expertesa en matèria de Serveis Socials, que ens ajudés a l’hora de preparar la jornada. Un grup de professionals experts que ens acompanyés en el disseny de la jornada i al mateix temps ens assessorés a l’hora de buscar la temàtica o eix central de la jornada, i els/les professionals que desenvolupen les càpsules formatives que realitzarem en aquesta III Jornada.

Aquest Comitè d’expertesa està format per:

Anna Soldevila Benet

Diplomada en Educació Social, Llicenciada i Doctora en Psicopedagogia per la Universitat de Lleida. Postgrau en audició i llenguatge; postgrau en educació emocional; postgrau en mindfulness i relació d’ajuda. Curs d’expert universitari en docència universitària.

Fernando Fantova Azcoaga

Consultor, Educador Social i Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació. Té un Màster en gestió i desenvolupament de recursos humans i Doctor en Ciències Polítiques i Sociologia. Actualment treballa en la intervenció i la consultoria social, preferentment encarat cap al disseny i acompanyament d’estratègies d’organitzacions del sector públic i del sector voluntari en l’àmbit de les polítiques de benestar i els programes socials, posant un especial interès en la incorporació d’un enfocament comunitari i una gestió eficient sobre la base del coneixement.

Núria Trepat Secanell

Diplomada en Treball Social. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat sempre en el món educatiu des del vessant del treball social. S’inicia en un projecte d'aules -taller i més tard en un equip d'assessorament psicopedagògic (EAP). Actualment i des de l’any 2017 que es va jubilar és la Delegada Territorial per Lleida del Col·legi de Treball Social de Catalunya.

Xavier Miranda Ruche

Treballador Social i Sociòleg. Doctor en Educació, Societat i Qualitat de Vida per la Universitat de Lleida. Membre del Grup de Recerca en Anàlisi Social i Educativa (GRASE). Investigador postdoctoral a la Universitat de Lleida, on imparteix docència en els graus d'Educació i Treball Social. Les seves línies de recerca es vinculen a l'àmbit dels serveis socials, la salut mental i l'ètica professional.

Volem des d’aquest espai donar-los les gràcies per la seva ajuda, la seva aportació, la seva paciència i la seva implicació. És ben cert que les seves reflexions i experiència ens han ajudat a créixer professionalment alhora que també ens han facilitat la feina en l’organització de la III Jornada de Serveis Socials de les terres de Lleida.

Gràcies a tots i a totes, per tot el vostre esforç i col·laboració.