Programa

8.30 – 9.00 h Acollida i lliurament de material

9.00 – 9.30 h Benvinguda institucional

9.30 – 10.30 h Conferència inaugural: Serveis Socials i famílies: sinergies comunitàries en un món inestable, amb Josefa Fombuena Valero.

10.30 – 11.00 h Esmorzar *

11.00 – 12.15 h Espais de treball: Torn 1

1. La memòria del genosociograma | Del Bio – Psico – Social a la Bio – Psico – Genealogia, amb Cristina Milián.

2. La teoria del vincle aplicada a la relació entre el professional i l’usuari, amb Mireia Quinquillà.

3. Treball amb famílies des de l’acompanyament. Reptes i oportunitats, amb Isabel Torras.

4. La construcció col·laborativa en diferents contextos d’intervenció social, amb Carmina Puig.

12.15 – 12.30 h Descans

12.30 – 13.45 h Espais de treball: Torn 2

1. La memòria del genosociograma | Del Bio – Psico – Social a la Bio – Psico – Genealogia, amb Cristina Milián.

2. La teoria del vincle aplicada a la relació entre el professional i l’usuari, amb Mireia Quinquillà.

3. Treball amb famílies des de l’acompanyament. Reptes i oportunitats, amb Isabel Torras.

4. La construcció col·laborativa en diferents contextos d’intervenció social, amb Carmina Puig.

13.45 – 16.00 h Dinar *

16.00 – 16.45 h Taula d’experiència Programa ANYS I PANYS, amb l’equip de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera.

16.45 – 17.00 h Actuació musical, amb Meritxell Gené.

17.00 – 17.45 h Taula d’experiència Family Group Conference, amb l’equip de Serveis Socials del Consell Comarcal d’Osona.

17.45 – 18.15 h Espai de conclusions, amb Fernando Fantova, Pilar Quejido, Núria Ferrer i Josep Lluís Bonet.

18.15 – 18.30 h Actuació musical, amb Meritxell Gené.

 

*Esmorzar: pastes dolces, mini entrepans, sucs, cafès i tes.
*Dinar

Menú general: amanida de tonyina i espàrrecs blancs, fricandó de vedella tradicional amb bolets i crema catalana.
Menú sense gluten: espaguetis sense gluten amb gambes i alls, bistec de vedella a la planxa amb escalivada i macedònia de fruita natural.
Aigua, vi i cafè/infusió.
Per a altres necessitats alimentàries, contacteu amb l’organització.